Articole

Pot purta o atelă sau o distributie în timp ce jucați un sport competitiv?

Inițial, ghete de fotbal au fost disponibile numai în negru, dar în ultimii ani au devenit disponibile în diverse culori cum ar fi albastru, verde, roșu, alb, galben, argint, aur și chiar roz. Nume mari companii precum Nike, Adidas, Puma si altele au avut un impact pe piață cu vânzări record.

Există diferite tipuri de pantofi de fotbal și pene, și fiecare tip este făcut pentru a ajuta la îmbunătățirea dvs. de joc.

În secolul xx, cizme au devenit mai ușoare și mai moale, pantaloni scurți au fost purtate la o lungime mai mică, și progrese în fabricarea de îmbrăcăminte și de imprimare a permis tricouri pentru a fi făcute în brichetă fibre sintetice cu din ce în ce mai pline de culoare și modele complexe. Odată cu creșterea de publicitate în secolul 20, sponsori logo-uri au început să apară pe tricouri, și replica benzi au fost puse la dispoziție pentru fanii să cumpere, generând cantități semnificative de venituri pentru cluburi. Fotbaliștii, în general, purta numere de identificare pe spatele lor camasi.

NBA are o pasiune politică, de asemenea, jucătorii având de a purta pantofi care merg cu echipa de uniforme (amintiți-vă ce sa întâmplat cu Michael Jordan?), dar liga a 17 nopți în cazul în care jucătorii pot purta încălțăminte specială. NFL ar trebui să fim pe aceeași pagină.

Vor opiniile, nu? Ei bine asta ar fi un mic pas pentru a atinge acest obiectiv. De asemenea, ar face se pare ca sunt in ton cu cei care se uită la sport. Asculta copiii, Roger Goodell.

S-ar putea să-ți placă și...