Articole

Ce Se Întâmplă Cu Kit De Fotbal Dupa Meci?

Ei au, de asemenea, nu oferă confort adecvat sau de sprijin pe iarbă artificială. Pentru aceste motive, fotbal normal respinga sunt adesea interzise pe domenii, care sunt acoperite cu gazon. De ce? – Pentru că ei poartă în jos pe suprafața de gazon. Am înțeles că NFL, cum ar fi NBA, vrea să-și păstreze un sentiment de uniformitate între jucătorii săi, dar gândirea din spatele său țăruș politica este total depășită.

Mulți jucători utilizați personalizare întreaga lume pentru a îmbunătăți aspectul de cizme lor și pentru a le face ușor de identificat în club dressing. Acum este foarte comun de a avea ghete de fotbal complet personalizate, fie cu un nume, inițialele, numărul sau club logo-ul. Mulți comercianți oferă diverse opțiuni și culori pentru a personaliza ghetele de fotbal cu ajutorul broderie utilaje. Șurub prezon au fost interzise în unele Australian ligi de fotbal din 1990, din cauza frecvenței leziunilor severe pentru jucători, ca urmare a contactului cu metalul. În fotbal,[ambiguu] arbitri trebuie să verificați toate cizmele înainte de a lovi cu piciorul off pentru a verifica pentru daune știfturi, pentru a preveni un prejudiciu.

De asemenea, acestea au crescut, dens, agresiv trepte, care sunt mai adânci decât lamele sau prezoane care sunt folosite în condiții normale de ghete de fotbal. În plus, terenul de fotbal pantofi nu sunt menite să pătrundă saltea sub suprafata de iarba sintetica. În schimb, ele sunt concepute pentru a ține dens suprafață de gazon de iarbă.

Aceste tip de ghete de fotbal au o serie de non-amovibile știfturi care sunt fie cu lamă sau în formă conică. Unele Puma firma sol ghete de fotbal, de asemenea, o combinație de ambele conic și știfturi cu lama.

Există mai multe tipuri de rugby de boot, a însemnat pentru jucători în diferite poziții. Ghete de fotbal, numit ghete sau pantofi de fotbal din America de Nord,[1] sunt un articol de incaltaminte purtat atunci când joacă fotbal. Cele concepute pentru gazon au crampoane pe talpa pentru ajutor de prindere.

S-ar putea să-ți placă și...