Articole

Ce Ghete De Fotbal Are Cristiano Ronaldo Purta?

Dacă sunteți în căutarea pentru un durabil și confortabil de fotbal adidas, apoi ghete de fotbal cu cangur sau piele de vițel superioare sunt cel mai bun pariu. Cu toate acestea, ghete de fotbal din piele superioară vin cu un preț.

(Care permite manevrabilitate la glezna.) Fotbal crampoane, pe de altă parte, vin în trei stiluri diferite. High-tops suport întreaga glezna. Linemen preferă această reducere pentru că de cât de bine se sprijină continuu mișcări laterale necesare pentru a juca poziție. Gazon de fotbal pantofii sunt special concepute pentru a fi purtate pe iarbă artificială. Au mai greu decât tălpile exterioare tradiționale ghete de fotbal.

Pentru fotbal pe gazon sau iarbă artificială, unii jucători purta regulat firma sol ghete de fotbal. Dar purtarea regulată ghete de fotbal pe gazon reduce foarte mult viața de boot, așa companii precum Nike au dezvoltat ghete de fotbal pentru gazon artificial (AG). Jordan PSG Fotbal Colectie de Ghete Jordan Brand își unește forțele cu Paris Saint-Germain pentru colectarea lor două ediție specială meci kituri, Phantom Vision și Vapori de încălțăminte și îmbrăcăminte echipa. Cu Jumpman este afișat pe toc de fiecare boot, în picioare împotriva subtile de culoare închisă sau superioare și asociat cu o talpă roșie.

Lungimea a crescut și mai agresivă formă a ajuta jucatorii obține de tracțiune în condiții de carosabil alunecos. Pentru fotbal de interior, interior ghetele sunt folosite. Acestea vin cu tălpi de cauciuc, destinate pentru a maximiza aderenta pe podea. Unele sunt construite pe design de firma sol ghete de fotbal, iar unele sunt special concepute pentru joc de interior.

Ronaldo a câștigat Jucător FIFA al Anului, după ce în 2008 și este cel mai scump fotbalist din istorie. Îți amintești Cristiano s-a prezentat la Bernabeu? El n-ar fi chiar a jucat într-un joc pentru Real Madrid și 90.000 de oameni au venit să-l vadă.

S-ar putea să-ți placă și...